توجه – توجه
جهت تهیه بسته آموزش رایتینگ آیلتس لطفا فقط به شماره موبایل 09125155402 در واتساپ پیغام بدهید. بدلیل اقامت در خارج از کشور امکان تماس فقط از طریق پیام در واتساپ میسر می باشد.
رایتینگ آیلتس IELTS writing یا به عبارت دیگر رایتینگ یکی از 4 مهارت آزمون آیلتس IELTS می باشد که شما در صورت داشتن تمایل به مهاجرت به استرالیا و یا ثبت نام در دانشگاه های تراز اول دنیا احتیاج به کسب نمره 7 در مهارت رایتینگ آیلتس IELTS Writing خواهید داشت.
توجه : برای مشاهده ویدیوی آموزشی رایگان گام به گام نحوه نوشتن رایتینگ 7 روی تصویر بالا و یا لینک رایتینگ کلیک کنید.
رایتینگ آیلتس IELTS writing اخیرا تبدیل به یک مشکل بزرگ برای اکثر متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس شده است زیرا گرفتن نمره 7 و یا بالاتر در رایتینگ آیلتس IELTS writing نیاز به داشتن سطح بالایی از مهارت رایتینگ داشته و این مهم یعنی کسب مهارت رایتینگ در مدت زمان کوتاه و بدون داشتن استاد مجرب و علی الخصوص روش آموزش کاربردی تقریبا غیر ممکن شده است.
نکته حائز اهمیت اینجاست که این عدم توانایی در کسب نمره 7 در رایتینگ آیلتس IELTS writing و یا به عبارت دیگر ضعف در مهارت رایتینگ سبب شده تا بسیاری از متقاضیان رایتینگ فقط بتوانند نمره 6 و یا 6.5 را در این مهارت کسب کنند و این موضوع سرنوشت و آینده ایشان را تحت تاثیر خود قرار دهد.
در این نوشتار سعی کردیم تا شما متقاضی محترم آزمون رایتینگ بیشتر با ساختار رایتینگ آیلتس IELTS writing آشنا شوید و همچنین یاد بگیرید که رایتینگ آیلتس IELTS writing چگونه تصحیح می شود. در پایان نیز به معرفی روش آموزش رایتینگ آیلتس IELTS writing برای کسب نمره 7 در کوتاه ترین زمان ممکن با نام Hexagon خواهیم پرداخت.
ساختار رایتینگ آیلتس
برای ارزیابی مهارت رایتینگ در آزمون آیلتس هر فرد متقاضی باید به 2 سوال رایتینگ در مدت زمان 60 دقیقه پاسخ دهد که در ادامه به آموزش رایتنگ آیلتس IELTS writing خواهیم پرداخت. سوال اول Task 1 نام دارد و برای متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس General و Academic متفاوت است.
سوال دوم Task 2 نام دارد که موضوع اصلی نوشتار حاضر می باشد. متقاضی رایتینگ آیلتس Task 2 IELTS writing باید در این بخش در جواب به یک سوال که عموما از مسایل روز جامعه مطرح می شود، یک رایتینگ در قالب Essay با حداقل 250 کلمه بنویسد.
ارزش نمره دهی Task 2 دقیقا 2 برابر Task 1 می باشد. به عبارت دیگر و ساده تر اگر می خواهید نمره 7 و بالاتر بگیرید باید حتما روی گرفتن نمره بیشتر در Task 2 سرمایه گذاری کنید. حداقل نمره در این بخش 0 و حداکثر نمره 9 تعیین شده است که توسط چهار معیار ارزیابی محاسبه خواهد شد. بهترین زمانبندی برای پاسخگویی به سوالات رایتینگ به این صورت است که شما ابتدا 40 دقیقه به تحریر Task 2 بپردازید و در ادامه 20 دقیقه باقی مانده را برای تحریر Task 1 صرف کنید.
معیارهای ارزیابی
رایتینگ آیلتس IELTS writing توسط 4 معیار با عنوان های ذیل
Grammatical Range and Accuracy
که هر یک دارای ارزش برابری می باشند ارزیابی می شود. یک ممتحن آیلتس با استفاده از هر یک از معیار های فوق الذکر رایتینگ شما را مورد سنجش قرار داده و به هر یک از این معیار ها نمره ای بین 0 تا 9 خواهد داد که در نهایت نمره رایتینگ شما برابر میانگین نمرات کسب شده برای هر 4 معیار ارزیابی خواهد بود که به سمت پایین رند می شود.
Task Response = 6
Coherence and Cohesion = 7
Lexical Resource = 7
Grammatical Range and Accuracy = 7
Writing Band Score = (6 + 7 + 7 + 7) / 4 = 6.75 => 6.5
معیار ارزیابی Task Response
سطح درک سوال و نحوه پاسخ دهی متقاضی توسط Task Response ارزیابی می شود. نمره گرفتن از این معیار در رایتینگ آیلتس IELTS writing کار دشواری نیست به شرطی که شما بخش ها مختلف سوال را بخوبی درک کنید و تمامی سعی خود را مصروف دارید تا جنبه های مختلف آن را در رایتینگ خود تحت پوشش قرار دهید و البته Off-Topic ننویسید.
آموزش تصویری رایتینگ – معیار ارزیابی Task Response
معیار ارزیابی Coherence and Cohesion
ساختار رایتینگ شما از نظر پاراگراف بندی، ارتباط بین ایده ها در هر پاراگراف، وجود ایده مرکزی برای هر پاراگراف، نحوه صحیح استفاده از Linking Words (Cohesive Device) برای ایجاد ارتباط منطقی بین ایده ها توسط Coherence and Cohesion کنترل می شود. توجه داشته باشید که بسیاری از متقاضیان بدلیل نداشتن ایده مرکزی در هر پاراگراف و یا عدم استفاده صحیح از Linking Words نمی توانند نمره مطلوبی از این معیار کسب کنند.
آموزش تصویری رایتینگ – معیار ارزیابی Coherence and Cohesion
معیار ارزیابی Lexical Resource
سطح منابع لغوی متقاضی یا به عبارت دیگر میزان تسط ایشان بر لغات کمتر رایج (Less Common Words) زبان انگلیسی و لغات تخصصی مرتبط با هر موضوع سوال توسط معیار Lexical Resource مورد سنجش قرار می گیرید. استفاده صحیح از لغات مترادف در یک نوشتار یک امتیاز مثبت تلقی خواهد شد. برای کسب نمره 7 الزامی است که برای هر حوزه اطلاعاتی چندین لغت تخصصی را فرا گرفته و بتوانید در رایتینگ خود از آن بصورت صحیح استفاده کنید.
آموزش تصویری رایتینگ – معیار ارزیابی Lexical Resource
معیار ارزیابی Grammatical Range and Accuracy
دانش گرامر و سطح تسلط متقاضی به انواع ساختار های گرامری ساده و پیچیده توسط معیار Grammatical Range and Accuracy مورد سنجش قرار می گیرد. فرد متقاضی باید بتواند از محدوده گسترده ای از گرامر زبان انگلیسی در نوشتار خود بصورت صحیح استفاده کند. برای کسب نمره 7 از این معیار ارزیابی شما باید از ساختار های گرامری ساده و پیچیده بصورت صحیح و بدون اشتباه در رایتینگ خود استفاده کنید.
آموزش تصویری رایتینگ – معیار ارزیابی Grammatical Range and Accuracy
راه نمایی به نام Band Descriptor
جزئیات نحوه نمره دهی به نوشتار آیلتس توسط معیار های چهارگانه ارزیابی در قالب یک جدول اطلاعاتی با جزئیات کامل تهیه شده است که به آن IELTS Writing Band Descriptor گفته می شود. متقاضی آزمون می تواند با استفاده از توضیحات این جدول با نحوه نمره دهی هر معیار ارزیابی بیشتر آشنا شود و با استفاده از توضیحات آن نمره رایتینگ خود را ارتقاء دهد.
نمونه برگه امتحانی رایتینگ آیلتس IELTS writing
در این قسمت برای آشنایی بیشتر شما یک نمونه از برگه پاسخ دهی به Task 2 در تصویر زیر نمایش داده می شود. در بالای برگه شما باید مشخصات خود، شماره داوطلبی و تاریخ آزمون را درج نمایید و سپس در بخش بعدی متن خود را تحریر فرمایید.
تصویر بعدی مربوط به پشت برگه Task 2 می باشد شما میتوانید حداقل 250 کلمه در این دو صفحه بنویسید. به برگه توجه فرمایید این قسمت توسط 2 Examiner پس از بررسی نوشتار شما تکمیل خواهد شد. شما می توانید در این تصویر مخفف نام معیار های ارزیابی را مشاهده کنید.
چگونه رایتینگ آیلتس IELTS writing 7 بگیریم؟
تا اینجا با ساختار رایتینگ آیلتس IELTS writing آشنا شدیم. اما در این بخش می خواهیم با راهکار آموزش رایتینگ آیلتس IELTS writing و اخذ نمره 7 بیشتر آشنا شویم. شاید شما هم جزء آن گروه از متقاضیان باشید که مداوم از خود می پرسید چرا رایتینگ آیلتس 7 نمی گیرم؟ دوستان ما در این ویدیوی آموزشی بصورت کامل به بررسی دلایل عدم کسب نمره 7 پرداخته ایم اما در اینجا می خواهیم به شما یک راهکار ارایه کنیم.
از آنجایی که کسب نمره 7 کار ساده ای نیست لذا ما توانستیم با تلاش شبانه روزی در مدت 2 سال روشی به نام Hexagon را ابداع کنیم که شما می توانید با استفاده از آن در مدت زمان 2 ماه نمره رایتینگ را تضمینی 7 بگیرید. لطفا برای آشنایی بیشتر با رایتینگ تضمینی کلیک کنید.
لطفا هرگونه سوال و یا ابهام در مورد دوره رایتینگ تضمینی را با آیدی تلگرام
IELTS_SEVEN_PLUS@ مطرح فرمایید.
سوالات متداول
60 دقیقه
نمره رایتینگ آیلتس رند به پایین می شود.
رایتینگ تسک 2 نمره ای 2 برابر رایتینگ تسک 1 دارد.
شما باید 20 دقیقه را برای نوشتن تسک 1 و 40 دقیقه را برای نوشتن تسک 2 تخصیص دهید.
حتما به شما توصیه می کنیم که تسک 2 را اول بنویسید زیرا از لحاظ نمره دهی 2 برابر تسک 1 ارزش دارد.
شما باید حداقل 250 لغت و حداکثر 320 لغت بنویسید.
برای افرادی که دارای نمره 6.5 در رایتینگ آیلتس هستند و می خواهند با روش Hexagon نمره 7 بگیرند در صورت تمرین روزانه 3-4 ساعت حدود 1 ماه زمان باید طی شود تا نمره 7 کسب گردد. توجه داشته باشید که زمان اعلام شده تقریبی است و مطلق نمی باشد و با توجه به عملکرد متقاضی ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
برای افرادی که دارای نمره 6 در رایتینگ آیلتس هستند و می خواهند با روش Hexagon نمره 7 بگیرند در صورت تمرین روزانه 3-4 ساعت حدود 2 ماه زمان باید طی شود تا نمره 7 کسب گردد. توجه داشته باشید که زمان اعلام شده تقریبی است و مطلق نمی باشد و با توجه به عملکرد متقاضی ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
برای افرادی که دارای نمره 5.5 در رایتینگ آیلتس هستند و می خواهند با روش Hexagon نمره 7 بگیرند در صورت تمرین روزانه 3-4 ساعت حدود 3 ماه زمان باید طی شود تا نمره 7 کسب گردد. توجه داشته باشید که زمان اعلام شده تقریبی است و مطلق نمی باشد و با توجه به عملکرد متقاضی ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
بله – حتما باید فردی رایتینگ شما را به دفعات تصحیح کند و شما را با انواع اشتباهاتی که مرتکب می شوید آشنا نماید.